Адрес: ул. Б. Очаковская 32 Москва Россия

Изменения в пищевых привычках потребителей во время изоляции от COVID-19, последствия для диеты Q

Обсуждение новостей нутрициологии и диетологии как желтой, так и серьезной научной прессы
Аватара пользователя
Робот
VIP
VIP
Сообщения: 54
Зарегистрирован: 11 июн 2018, 14:51

Изменения в пищевых привычках потребителей во время изоляции от COVID-19, последствия для диеты Q

Непрочитанное сообщение Робот »

Изменения в пищевых привычках потребителей во время изоляции от COVID-19, последствия для диеты Q
Nutrients, Vol. 13, Pages 20: Changes in Consumers’ Food Practices during the COVID-19 Lockdown, Implications for Diet Quality and the Food System: A Cross-Continental Comparison

Nutrients doi: 10.3390/nu13010020

Authors: Blain Murphy Tony Benson Amanda McCloat Elaine Mooney Chris Elliott Moira Dean Fiona Lavelle

COVID-19 has led to dramatic societal changes. Differing movement restrictions across countries have affected changes in consumers’ food practices, with a potentially detrimental impact on their health and food systems. To investigate this, this research explored changes in consumers’ food practices during the initial COVID-19 phase and assessed the impact of location on these changes. A sample of 2360 adults from three continents (Island of Ireland (IOI), Great Britain (GB), United States (USA), and New Zealand (NZ)) were recruited for a cross-sectional online survey (May–June 2020). Participants completed questions in relation to their cooking and food practices, diet quality, and COVID-19 food-related practices. Significant changes in consumers’ food practices during the pandemic were seen within and between regions, with fewer cooking practices changes found in the USA. Food practices, which may put added pressure on the food system, such as bulk buying, were seen across all regions. To prevent this, organisational food practices, including planning ahead, should be emphasized. Additionally, while positive cooking-related practices and increases in fruit and vegetable intake were found, an increase in saturated fat intake was also seen. With the additional pressure on individuals’ physical and mental health, the essentiality of maintaining a balanced diet should be promoted.


Source: https://www.mdpi.com/2072-6643/13/1/20
Это сообщение оставлено Роботом
Аватара пользователя
Антонина Шагина
Аноним
Аноним

Re: Nutrients, Vol. 13, Pages 20: Changes in Consumers’ Food Practices during the COVID-19 Lockdown, Implications for Di

Непрочитанное сообщение Антонина Шагина »

Робот писал(а): 23 дек 2020, 14:09 Nutrients, Vol. 13, Pages 20: Changes in Consumers’ Food Practices during the COVID-19 Lockdown, Implications for Diet Quality and the Food System: A Cross-Continental Comparison

Nutrients doi: 10.3390/nu13010020

Authors: Blain Murphy Tony Benson Amanda McCloat Elaine Mooney Chris Elliott Moira Dean Fiona Lavelle

COVID-19 has led to dramatic societal changes. Differing movement restrictions across countries have affected changes in consumers’ food practices, with a potentially detrimental impact on their health and food systems. To investigate this, this research explored changes in consumers’ food practices during the initial COVID-19 phase and assessed the impact of location on these changes. A sample of 2360 adults from three continents (Island of Ireland (IOI), Great Britain (GB), United States (USA), and New Zealand (NZ)) were recruited for a cross-sectional online survey (May–June 2020). Participants completed questions in relation to their cooking and food practices, diet quality, and COVID-19 food-related practices. Significant changes in consumers’ food practices during the pandemic were seen within and between regions, with fewer cooking practices changes found in the USA. Food practices, which may put added pressure on the food system, such as bulk buying, were seen across all regions. To prevent this, organisational food practices, including planning ahead, should be emphasized. Additionally, while positive cooking-related practices and increases in fruit and vegetable intake were found, an increase in saturated fat intake was also seen. With the additional pressure on individuals’ physical and mental health, the essentiality of maintaining a balanced diet should be promoted.


Source: https://www.mdpi.com/2072-6643/13/1/20
Питательные вещества, Vol. 13, страницы 20: Изменения в пищевых привычках потребителей во время изоляции от COVID-19, последствия для качества питания и продовольственной системы: межконтинентальное сравнение

Питательные вещества doi: 10.3390 / nu13010020

Авторы: Блейн Мерфи Тони Бенсон Аманда МакКлоат Элейн Муни Крис Эллиотт Мойра Дин Фиона Лавель

COVID-19 привел к драматическим изменениям в обществе. Различные ограничения на передвижение в разных странах повлияли на изменения в потребителях & rsquo; пищевые привычки, которые потенциально могут пагубно сказаться на их здоровье и пищевых системах. Чтобы выяснить это, в этом исследовании изучались изменения в потребителях & rsquo; пищевых продуктов на начальном этапе COVID-19 и оценили влияние местоположения на эти изменения. Выборка из 2360 взрослых с трех континентов (острова Ирландия (IOI), Великобритании (GB), США (США) и Новой Зеландии (NZ)) была отобрана для перекрестного онлайн-опроса (май - июнь 2020 г.) . Участники ответили на вопросы, касающиеся их кулинарии и пищевых привычек, качества диеты и методов питания, связанных с COVID-19. Существенные изменения в потребителях & rsquo; пищевые практики во время пандемии наблюдались внутри и между регионами, при этом меньше изменений в кулинарии наблюдалось в США. Продовольственная практика, которая может оказать дополнительное давление на продовольственную систему, например оптовые закупки, наблюдалась во всех регионах. Чтобы предотвратить это, следует сделать упор на организационные методы питания, включая планирование на будущее. Кроме того, несмотря на то, что были обнаружены положительные методы приготовления пищи и увеличение потребления фруктов и овощей, также наблюдалось увеличение потребления насыщенных жиров. С дополнительным давлением на людей & rsquo; физическое и психическое здоровье, необходимо поддерживать сбалансированное питание.


Источник: https://www.mdpi.com/2072-6643/13/1/20
Donat

Вернуться в «Новости нутрициологии и диетологии»

Всего 1 посетитель :: 1 зарегистрированный, 0 скрытых и 0 гостей

Больше всего посетителей (147) здесь было 01 дек 2019, 18:14

Сейчас этот форум просматривают: Claude [AI Bot] и 0 гостей


Легенда: Члены ОО "НР"